WordPress heeft nog nooit beter gewerkt

Extreem snelle WordPress hosting

WordPress hosten op een Bolt is gegarandeerd sneller dan je op wat voor VPS, Shared hosting, Google Hosting of Amazon AWS oplossing dan ook te hosten.

Test onze hosting gratis

 • Extreem snel
 • Expert WordPress support
 • Gratis migraties
 • Geen onderhoudsperikelen
Begin gratis test!
Waarom WordPress op Servebolt?

Wij zorgen voor en van WordPress

Ons platform is er op gemaakt om WordPress zo snel mogelijk te maken.

Extreem snel front- en back-end

Onze hosting bespaart jouw programmeurs veel tijd en moeite met het optimaliseren voor snelheid.

Support door WordPress experts

Onze WordPress experts zijn via de chat of e-mail klaar om je met elk probleem te helpen.

WordPress developer tools

Ons platform is gemaakt door WordPressers voor WordPressers met alle belangrijke tools die je als WordPress programmeur nodig hebt.

Servebolt image of vehicles driving fast

Snel. Zonder straalmotoren en spoilers.

Wanneer je gaat racen doe je dat niet in een vrachtwagen. Het maakt niet uit hoeveel spoilers en straalmotoren je toevoegt, het blijft een grote zware vrachtwagen. Een speciaal daarvoor ontwikkelde sportauto zal de race altijd winnen.

 

Servebolt is de WordPress hosting versie van een sportauto met minder bewegende delen. Elk onderdeel is op maat gemaakt. Elke schroef, elke bout. Alles is getuned om perfect samen te werken. Extreem snel zonder straalmotoren, gemaakt om snel te gaan. Getuned om jouw WordPress site zo snel mogelijk te maken.

Waar anderen proberen met meer componenten hun hosting sneller te maken hebben wij besloten onze WordPress hosting cloud vanaf de basis snel te maken. Onze bolts zorgen ervoor dat gecachete en ongecachete request extreem snel zijn – wat ook betekent dat je een fantastisch snel WordPress Dashboard krijgt.

Wat mag je verwachten?

Wanneer je je WordPress site verhuisd naar Servebolt is het resultaat direct zichtbaar. Om de performance van je site nog verder te verbeteren optimalizeren we je site nadat je naar ons verhuisd.

Migreren naar Servebolt is eenvoudig en indien gewenst kunnen we het process volledig voor je regelen. We kunnen zelfs een kopie van je site opzetten zodat je kunt zien hoe snel je site op een Bolt draait.

Image showing the workflow when uploading and optimizing a new Bolt

 • Stap 1
 • Stap 2
 • Stap 3
 • Stap 4

Stap 1

Maak een account

Maak een account op admin.servebolt.com en maak een nieuwe Bolt. Als je wilt kun je ons optioneel vragen via het migratie formulier de migratie voor je te doen. 

Stap 2

Kopieer je bestanden en database

Kopieer de bestanden en database naar Servebolt om een kopie te maken van je WordPress site.

Stap 3

Gebruik test-domein

Pas de URLs aan in je database zodat de kopie van je site werkt op ons interne test URL of voeg gelijk je domein toe als je direct wilt migreren.

Vanaf hier kun je al 200% tot 600% snellere laadtijden zien met onze standaard optimalisaties. Dit is omdat ons platform ontworpen is om in de basis snel en geoptimaliseerd te zijn. 

Stap 4

Configureer optimalisaties

Installeer een activeer de Servebolt Optimizer WordPress plugin om je database te optimaliseren en onze best practises te implementeren. Verwijder cache plugins en andere optimalisatie- en beveiligingsplugins om WordPress nog meer lightweight te maken. Door dit te doen kun je je site nog een keer 50% tot 300% sneller maken. 

Het eindresultaat is een 200 tot 900% snellere site.

Review Signal logo

Nieuw!

Servebolt domineert de WordPress Performance benchmark 2019

Voor the eerste keer deed Servebolt mee aan de grootste onafhankelijke WordPress hosting benchmark.

Lees onze analyse

Wat je mogelijk zegt nadat je onze extreme snelle Bolts hebt getest

Loading klant...

Loading klant...

Loading klant...

WordPress hosting prices

High Performance

Small

Pro Plan

 

US$ 99,00 per maand

 • 4 GB ruimte
 • 3 sites incl.
 • ∞ aantal PHP workers
 • ∞ aantal domeinen
 • 1M Dynamic Requests

Medium

Pro Plus Plan

 

US$ 189,00 per maand

 • 8GB ruimte
 • 5 sites incl.
 • ∞ aantal PHP workers
 • ∞ aantal domeinen
 • 1M Dynamic Requests

Large

Business Plan

 

US$ 349,00 per maand

 • 16GB ruimte
 • 7 sites incl.
 • ∞ aantal PHP workers
 • ∞ aantal domeinen
 • 1M Dynamic Requests

XL

Business Plus Plan

 

US$ 549,00 per maand

 • 32GB ruimte
 • 10 sites incl.
 • ∞ aantal PHP workers
 • ∞ aantal domeinen
 • 1M Dynamic Requests

XXL

Business Extra Plan

 

US$ 749,00 per maand

 • 64GB ruimte
 • 15 sites incl.
 • ∞ aantal PHP workers
 • ∞ aantal domeinen
 • 2M Dynamic Requests

3XL

Business Pro Plan

 

US$ 1.049,00 per maand

 • 128GB ruimte
 • 20 sites incl.
 • ∞ PHP workers
 • ∞ aantal domeinen
 • 2M Dynamic Requests
Pricing carousel navigate left Pricing carousel navigate right
Support door WordPress Experts

We zijn er als je ons nodig hebt

A smiling customer

Wanneer je ons nodig hebt

Ons support team met experts is bereikbaar via chat en e-mail. Ons team bestaat uit WordPress experts, support specialists en WordPress developers.

Wanneer je ons niet nodig hebt

Ons OPS team monitort de gezondheid van onze cloud 24/7/365 en zorgt ervoor dat alles soepel draait zodat jij je daar niet mee bezig hoeft te houden.

Icon speedometer

Wanneer je verbetering zoekt

Onze web-performance experts kunnen je diepgaand inzicht verschaffen in hoe jouw unieke WordPress site nog sneller kan worden.

99.9% uptime garantie SLA is altijd inclusief
Bekijk onze uptime over de afgelopen 30 dagen.

Standaard bij een Bolt

Flitsend snelle processoren

Al onze processoren hebben Hyperthreading en Servebolt Linux is geoptimaliseerd om gebruikt te maken van Hyperthreading op de best mogelijke manier. Hyperthreading betekent dat processoren sneller kunnen werken en meerdere taken tegelijkertijd kunnen verwerken. WordPress

Flitsend snel networking

Wij maken gebruik van snellere networking, inclusief Infiniband, wat ervoor zorgt dat we flitsend snel data kunnen verplaatsen binnen ons netwerk en de latency kunnen minimaliseren. Het resultaat is dat onze servers met elkaar kunnen communiceren met dezelfde snelheid als of het fysiek dezelfde server zou zijn.

Servebolt Linux

Wij ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden onze eigen distributie van Linux. Servebolt Linux is geoptimaliseert voor maximale snelheid op alle niveaus door maximaal gebruik te maken van onze hardware. Dit zorgt ervoor dat je website of winkel sneller is in de Servebolt Cloud.

Icon of a ring, a triangle, a square and a line illustrating products

Geoptimaliseerd MariaDB en PHP

Servebolt is heeft een focus op performance op elk niveau. Om deze reden hebben we ook een eigen versie van PHP en MariaDB. Beide zijn geoptimaliseerd voor maximale performance. De meeste WordPress sites zien een 2 tot 6x verbetering in performance wanneer ze naar Servebolt migreren.

De Servebolt Cloud

How it works

De Servebolt Performance First Cloud is ontworpen voor snelheid, schaalbaarheid en veiligheid. Onze performance is niet gebaseerd op extreme cache tactieken zoals bij anders, maar door low level optimalisaties en onze eigen versies van de verschillende componenten.

Leer meer over hoe onze stack en ons platform werkt.

WooCommerce

De Servebolt Performance First Cloud is perfect voor zowel hoog en laag volume verkeer lokale WooCommerce sites en grote internationale WooCommerce webshops. Ons platform zorgt ervoor dat de gebruikerservaring snel en prettig is voor je klanten als ook de mensen die in het WordPress Dashboard moeten werken.

Lees meer over onze WooCommerce hosting.

Enterprise WordPress

Heb je (veel) internationaal verkeer of enterprise schaalbaarheid eisen? Met Servebolt Performance First Cloud ben je er van verzekert dat je altijd online bent, altijd snel en veilig als kluis.

Lees meer over onze Enterprise WordPress hosting

Viral

Als je een site hebt met virale content of extreme hoge aantallen bezoekers dan is het goed om te weten dat onze hosting voor viral sites maakt dat je gerust kunt gaan slapen ‘s nachts. Wij zorgen ervoor dat de servers klaar zijn om elke hoeveelheid verkeer te verwerken zodat jij je kunt richten op het maken van goede content.

Lees meer voer onze Viral website hosting

"The server response time for the HTML itself is often the biggest problem, and the hardest one to solve"

– Patrick Meenan, Web Performance Engineer bij Cloudflare, Former web performance engineer at Google, Creator of webpagetest.org

De Servebolt Cloud lost precies dit probleem op wat resulteert in een betere user experience en wel tot 8 keer snellere hosting.

Maak een gratis test aan!

Hoe verhoudt een Bolt zich tot...

Wat is het verschil tussen Servebolt z’n Bolts en andere hosting alternatieven?

Shared hosting

Shared hosting is te vergelijken met een tent op een camping. Je hebt maar een paar voorzieningen en het is super vervelend wanneer je buren een feestje organiseren. En er passen maar 4 mensen op de camping.

VPS

Een VPS is net als het hebben van een appartement in een flat. Je hebt je eigen plek, maar eigenlijk is het nog steeds te klein. Er passen wat meer personen in, maar je moet je appartement zelf inrichten.

Dedicated server

Een dedicated server is, net als een huis, comfortabel. Geen last van lawaaiige buren en jij bent baas over je eigen huis. Je kunt een leuk feestje bouwen met wel 100 mensen, maar je moet wel zelf je eigen troep opruimen. En je moet je huis natuurlijk ook zelf onderhouden.

Containers

Leven in een container is goedkoop en je kunt altijd eenvoudig een extra container toevoegen om meer mensen toe te staan. Maar, leven in een container is nooit echt comfortabel. Het is in principe ook nooit bedoeld om in te leven. Je site hosten met containers is het zelfde principe.

Cloud hosting

Je site in de cloud hosten is net als het wonen in een hoog flatgebouw wat bijna af is. Je hebt alle ruimte die je nodig hebt, maar niet noodzakelijkere wijs wanneer je het nodig hebt. De badkamer op de begane grond, keuken in het penthouse. En veel ongebruikte ruimte er tussen in. En het onderhouden van een flatgebouw is ook niet echt ideaal.

Bolts

Je site op een Bolt in de Servebolt Cloud is net als het huren van één verdieping in een hoog flatgebouw met de mogelijkheid een feestje te organiseren in de hele flat als je dat wilt. Inclusief dakterras. De flat wordt volledig onderhouden voor je en je hoeft enkel je eigen meubels mee te nemen. En dit allemaal voor een vast bedrag per maand.

Test je site op een Bolt. Registreer voor een gratis test en een gratis test migratie.

Een eenvoudig te gebruiken control panel en alle opties die je nodig hebt

 • Control panel
 • SSH
 • SFTP

Control panel

Eenvoudig om te gebruiken, maar vol met krachtige functies.

Beheer je domeinen, toegang, https redirect en meer.

Je beheert al je Bolts, omgevingen en sites vanaf één locatie. Wij zorgen voor de rest.

SSH

Verbind met elke site via SSH om command-line tools zoals Composor, WP CLI en Magento CLI/N98 te gebruiken.

We hebben ook super eenvoudige maar krachtige tools gemaakt om je het leven wat gemakkelijker te maken. Een sitecopy commando om je sites te kopiëren bijvoorbeeld,

SFTP

Liever SFTP gebruiken in plaats van SSH? Geen probleem! De SFTP optie is voor alle sites beschikbaar.

Servebolt Admin Panel

Deployment

Deploy met jouw favoriete tools – of maak gebruik van onze geautomatiseerde Git integration

Git integrated

We hebben Git geïntegreerd in ons control panel met webhooks voor automatische deployments. Wanneer er wijzigingen zijn in jouw gespecificeerde branch dan worden deze automatisch doorgezet. De deployment wordt gedaan binnen 3 seconden, zonder downtime.

Gebruik de tools die je kent

We integeren eenvoudig met de meeste deploy, build en CI tools via SSH en rsync. We maken het eenvoudig voor je om de tools te gebruiken die je al kent zoals Capistrano, DeployHQ, Codeship, Jenkins, Teamcity en vele anderen.

Illustration showing packages being processed and shipped

Servebolt Cloud Locaties

Je bent momenteel ~75ms van de dichtstbijzijnde Servebolt Cloud-locatie verwijderd

We hebben onze Cloud-regio's strategisch geplaatst om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gebruikers de laagst mogelijke latency hebben, wat betekent dat gegevens niet zo ver hoeven te reizen (ja, gegevens reizen ook!).

Servebolt Cloud Regio Locaties

Our WordPress hosting is 100% managed

We take care of everything server related

There is no reason to spend your WordPress developers focus on server management. That’s what we are good at, and the reason why we only provide managed hosting.

Servebolt Managed Hosting enables WordPress developers and teams to focus 100% of the working hours on development and improvements. We take of care server updates, optimization, security upgrades, patches, dealing with possible hardware failures, network outages and all the other things that can happen.

You and your team can focus on developing the best site or store possible, and making money.