High Performance

Managed Enterprise WordPress Hosting

Waar het beperken van operationele risico’s samen komt met high performance en hoge beschikbaarheid. Beveiligd, onderhouden en beheerd door het Servebolt Enterprise team.

 • Volledig beheerd
 • Extreme wereldwijde performance
 • Betrouwbare, hoge beschikbaarheid
 • Zo veilig als een bank
Neem contact op met sales

Enterprise WordPress in de Servebolt Cloud™

Managed Hosting icon

Infrastructuur als een dienst

Het Servebolt platform levert WordPress hosting infrastructuur in de Servebolt Cloud als een dienst.

Onderhouden en ondersteund door WordPress Experts

Onze backbone en cloud wordt onderhouden en ondersteund door WordPress expert en onze experts staan klaar je te ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden.

A lock

Beveiliging in meerdere lagen

Samen met Cloudflare® is de Servebolt Cloud beveiliging altijd klaar voor de steeds hoger wordende internet veiligheid eisen.

Wij zorgen voor je WordPress application alsof het onze eigen was

Het Servebolt Enterprise team levert verstand van beveiliging, schaalbaarheid en performance en helpt mee met technische expertise in code, database performance en integraties.

Performance optimalisatie

Krijg toegang tot ons team van full-stack WordPress en WooCommerce performance optimalisatie specialisten. We kunnen jouw team assisteren om performance problemen op te lossen in WordPress en de database laag als ook in de front-end output met HTML, CSS en JavaScript.

Platform onderhoud

Het platform wordt continu bijgewerkt met beveiligingsupdates, verbeteringen en performance optimalisaties. Jaar op jaar verbeteren de Servebolt engineers de snelheid, veiligheid en stabiliteit van het platform zonder dat jouw organisatie zich daar mee bezig hoeft te houden.

24/7/365 Monitoring

De platform diensten worden continue gecontroleerd. In het zeldzame geval van een verstoring krijgt ons team binnen twee minuten bericht. Onze gemiddelde tijd voor het oplossen van de verstoring is minder dan 10 minuten.

Simpliciteit voor Enterprises

Wij geloven dat simpliciteit de sleutel is in kostenefficiente performance en schaalbaarheid. Simpliciteit is de basis van de snelheid in de Servebolt Cloud en levert daarmee een solide basis waardoor het eenvoudig werken is met alle stakeholders in een WordPress project.

Zo weinig mogelijk bewegende delen zorgen ervoor dat we de kosten laag kunnen houden, minder onderhoud hoeven te plegen, meer stabiele diensten kunnen leveren en soepelere services kunnen leveren. En mocht er iets aan de hand zijn dan maakt het ook dat we eenvoudiger en sneller het probleem kunnen identificeren.

Ongeëvenaarde snelheid in de Servebolt Cloud

Uitstekende gebruikerservaringen beginnen met het bouwen op van de beloftes van de exceptionele snelheid van de Servebolt Cloud. Het is eenvoudig om snel werkende WordPress websites of WooCommerces webshops op deze basis te ontwikkelen. En deze basis garandeert een constante levering van super snelle responses voor eindgebruikers.

Icon speedometer

High Performance Databases

Servebolt database zijn zo snel dat het toevoegen van REDIS of Memcached voor database caching geen extra performance voordeel levert.

Managed Hosting icon

Snel OS & Applicatie lagen

WordPress core en de geïnstalleerde plugins draaien sneller dan snel door onze aangepaste Servebolt PHP versie in combinatie met een hoog efficiënte hosting stack.

Server based caching

WordPress caching is nog nooit eenvoudiger en sneller geweest. De Servebolt Optimizer plugin activeert eenvoudige nginx cache configure via de command-line, via scripts of via de plugin interface.

Enterprise schalen van WordPress

Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn het opschalen van WordPress zoals geografische target gebied, aanhoudend en piekverkeer, of WordPress voornamelijk statisch is en gecachet kan worden of het een WooCommerce webshop is met hoog dynamische content

Bij Servebolt maken we gebruik van een paar eenvoudige principes om je Enterprise WordPress sites te schalen.

 • Origin hosting performance
 • Hou het eenvoudig
 • Effective caching

Origin hosting performance

De basis van elke performante en uiterst schaalbare infrastructuur is de origin serverprestatie. Het schaalvermogen van WordPress is afhankelijk van de prestaties, wat betekent dat hoe sneller het werkt, hoe gemakkelijker het zal zijn om te schalen.

Ons team helpt met gekwalificeerde inzichten in hoe je websites moeten worden geschaald, om te voldoen aan de vereisten voor prestaties van eindgebruikers, onafhankelijk van het verkeersvolume. En ons hostingplatform in de Servebolt Cloud, geoptimaliseerd voor zowel schaal als prestatie, zorgt ervoor dat jouw WordPress altijd zo snel mogelijk is.

Hou het eenvoudig

Wij vinden het belangrijk om de zaken eenvoudig te houden bij het schalen van WordPress.  Schaalbaarheid voegt complexiteit toe aan het gebruik van, de ontwikkeling van en de implementatie van en foutopsporing van de WordPress-site. Dat betekent ook dat de kosten voor meer afdelingen stijgen dan enkel voor de hosting setup. Om dit in evenwicht te brengen, is het belangrijk de juiste tools voor de klus te selecteren.

 

 

Effective caching

Een belangrijk onderdeel van elke bedrijfsinfrastructuur die op schaal is gebouwd, is caching. Maar het is net zo belangrijk om caching niet te ingewikkeld te maken. We houden caching eenvoudig maar effectief in de Servebolt Cloud en vullen de schaalinfrastructuur aan met caching op de edge van Cloudflare. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze krachtige computerresources gereed zijn wanneer ze nodig zijn. Dit geldt zowel voor back-end werk als voor front-end aanvragen die niet of niet in de cache kunnen worden opgeslagen. We zorgen er ook voor dat de content zo dicht mogelijk bij de eindgebruiker wordt opgeslagen.

 

Review Signal logo

Nieuw!

Servebolt domineert de WordPress Performance benchmark 2019

Voor the eerste keer deed Servebolt mee aan de grootste onafhankelijke WordPress hosting benchmark.

Lees onze analyse

Tools in onze Enterprise toolbox

Classic hardware scaling

Zoals bij bijna elke WordPress-hosting die er is, kan Servebolt zowel horizontaal als verticaal schalen door meer webservers en databaseservers toe te voegen, met load balancing ervoor.

Onze geoptimaliseerde hostingstack biedt gebruik van de hoogwaardige hardware die we in de Servebolt Cloud gebruiken. Dit resulteert in een gemakkelijke en pijnloze schaalvergroting, zowel van dag tot dag als op lange termijn.

Multi-origin hosting

Als je een site met een wereldwijd publiek hebt, dan biedt de Servebolt Cloud een multi-origin setup. Het gaat hand in hand met de Geo Load Balancing-service van Cloudflare.

Elke bezoeker request wordt doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde Servebolt-oorsprong, als de inhoud niet al in de cache is opgeslagen op de rand van Cloudflare. Deze opstelling biedt wereldwijd extreem lage laadtijden en een effectieve verdeling van de belasting.

Distributie van nieuwe inhoud van uw WordPress gebeurt met een atomic switch, wat zorgt voor een continue werking. Dit is bijvoorbeeld een setup die door servebolt.com wordt uitgevoerd.

MariaDB Galera WordPress clusters

WordPress-sites die behoefte hebben aan zeer schaalbare databases kunnen profiteren van ons unieke Multi-master Galera-databasecluster, verbonden met Infiniband ™ -netwerken. Dit zorgt voor een extreem lage latency en overdrachtsnelheden tot 100 Gbps.

Servebolt MariaDB Galera met Infiniband kan de belasting en prestaties van WordPress-databases naar nieuwe niveaus schalen, nog nooit eerder gezien in WordPress-hosting.

Geo routed load balancing

Samen met Cloudflare biedt de Servebolt Cloud een geo-routeringsfunctie aan die op de edge werkt en ook kan worden gebruikt voor het load-balancing van WordPress-sites met een wereldwijd publiek. Elke bezoeker wordt automatisch naar de dichtstbijzijnde Servebolt Cloud-locatie geleid.

Load balancing vanaf de network edge

Een veelgemaakte fout die wordt gemaakt bij het schalen van hosting van WordPress, is het introduceren van single points of failure in de hostingstack. Load Balancers worden vaak ingesteld zonder configuratie, zonder stand-by-failover op de load balancing-service en zonder vereiste monitoring om een hoge beschikbaarheid te garanderen.

Daarom geven we er de voorkeur aan de multi-redundante Cloudflare Load Balancer op de netwerk edge te gebruiken, die altijd alle vereiste functies en consistente prestaties levert.

CDN edge HTML caching

Full page HTML-caching is zeer effectief om de wereldwijde prestaties en schaalbaarheid van websites met veel verkeer te vergroten. Het kan echter ook ontzettend lastig zijn om het in de dagelijkse praktijk goed en beheersbaar te krijgen.

Om de zaken eenvoudig te houden, raden we aan en proberen we cache-configuraties te implementeren die onderhoudsvrij zijn. Wat betekent dat het leegmaken, opschonen en cachebeheer van de cache verleden tijd is.

Voldoen aan Enterprise support en SLA-vereisten

Servebolt biedt het support niveau om te voldoen aan uw beheerde risiconiveau’s en bedrijfsdoelstellingen. Dat betekent dat we SLA-opties bieden die passen bij de ondersteuningsniveau-vereisten van jouw organisatie.

 

Servebolt 99.9% SLA

Alle Servebolt Enterprise-aanbiedingen zijn inclusief 100% netwerk- en stroom-uptime en 99,9% service-uptime-garantie. Support via chat en e-mail is inbegrepen, en de SLA kan worden uitgebreid met aangepaste onderhoudstijden en snellere responstijden voor de klantenservice.

 

Servebolt + Cloudflare 100% SLA

Servebolt en Cloudflare bieden een gezamenlijke 100% uptime-garantie SLA waarmee je service altijd online kan zijn. Dit omvat support via chat en e-mail met een mediane responstijd van 25 minuten. Always Online™ crawlt je site dagelijks om statische assets van je site weer te geven, zelfs als de oorsprong niet actief is of onder onderhoud is.

2500% SLA

De SLA van 2500% uptime-garantie omvat telefonische, chat- en e-mailondersteuning met een mediane responstijd van 15 minuten, naast toegang tot de 24/7/365 hotline voor telefonische ondersteuning. Always Online™ crawlt je site dagelijks om statische assets van je site weer te geven, zelfs als de oorsprong niet actief is of onder onderhoud is.

Deploy je WordPress site in een van de Servebolt Cloud-regio's

 • De Amerika's (Verenigde Staten)
 • Europa (Nederland of Noorwegen)
 • Zuid-Oost Azië en Oceania (Singapore)
 • Afrika (Zuid-Afrika)
Servebolt Cloud Region Locations
A World Map with Servebolt Cloud regions and Cloudflare Edge locations

Profiteer van 's werelds snelste CDN

De combinatie van Servebolt fast origin hosting, met het bereik en de schaal van het Cloudflare content delivery netwerk (CDN) past perfect bij de wens voor hoge webprestaties! Het beste van het beste in de back-endprestaties en wereldwijde contentdistributie levert de snelst mogelijke ervaring voor de bezoekers van je website.

Beveiliging voor Enterprise WordPress

Vergrendeling van services en endpoints

Toegang beperken is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van ondernemingen. We kunnen de wp-admin en andere gevoelige services vergrendelen middels whitelist IP-ranges, of enkel endpoints openen voor geselecteerde groepen gebruikers. Verificatie is geïntegreerd met behulp van Azure Active Directory, G Suite of andere identiteitsproviders.

 

Web Application Firewall (WAF)

WordPress is veel veiliger als het achter een webapplicatie-firewall (WAF) draait. De WAF bevat aangepaste WordPress-regelsets, crowdsourced-regelsets en standaard OWASP. Bovendien kunnen aangepaste regels worden toegevoegd om ongewenst verkeer te blokkeren, zelfs met de fijnmazigheid van reguliere expressies.

Sterke SSL encryption

Het Servebolt Enterprise WordPress-aanbod bevat de mogelijkheid om de eigen aangepaste SSL-certificaten van je organisatie te gebruiken, naast het leveren van certificaten met sterke, moderne cryptografie.

DDOS mitigatie

Gesteund door een 100% of meer SLA krijg je een team van DDoS-experts die je 24/7/365 online houden, ongeacht de grootte, het type of de duur van de aanval.

Rate limiting

WordPress API-endpoints hebben vaak bescherming nodig tegen integraties die wild draaien, of scripts of browsers die vast komen te zitten in eindeloze lussen. Snelheidsbeperking is een effectieve manier om deze eindpunten te beveiligen, zodat ze beschikbaar blijven voor andere gebruikers.

PCI DSS 3.2 Compliance

Breng je bedrijf in overeenstemming met de nieuwste PCI DSS 3.2-standaarden met ons enterprise aanbod en schakel over op enkel moderne cryptografie.

Bring your business into compliance with the latest PCI DSS 3.2 standards with our enterprise offering, and by switching to modern cryptography only.

Cloudflare logo

De Servebolt en Cloudflare partnership

Onze nauwe samenwerking, gedeelde waarden en gedeelde missie met Cloudflare is merkbaar voor alle klanten die we delen.

Cloudflare geoptimaliseerde partner

De Servebolt Cloud en Cloudflare integreren nauw samen met netwerkpeering en latency-optimalisaties met technologie zoals Railgun™ ️ in al onze datacenters wereldwijd. Dat betekent dat uwjenetwerkverkeer altijd zo snel mogelijk zal reizen, met de hoogst mogelijke doorvoer van data.

Cloudflare Enterprise Partner

We delen de visie om een beter, veiliger en sneller internet te maken. Daarom hebben we onze samenwerking uitgebreid tot een partnerschap waarmee je websites 24/7/365 optimaal kunnen presteren, met Cloudflare’s wereldwijd erkende enterprise beveiliging.

Lees meer over  Cloudflare for the enterprise

Servebolt WordPress Enterprise hosting prijzen

Enterprise

Enterprise

Enterprise Starter

Het enterprise starter plan

US$ 699,00 per maand

 • High Performance 32 GB
 • ∞ aantal PHP workers
 • Cloudflare Business incl.
 • ∞ aantal domeinen
 • 5M Dynamic Requests

Enterprise

Small Enterprise

Voor kleine en groeiende enterprises

US$ 1.400,00 per maand

 • High Performance 128 GB
 • Priority support
 • ∞ aantal PHP workers
 • ∞ aantal domeinen
 • Cloudflare Business incl.
 • 10M+ Dynamic Requests

Enterprise

Enterprise

Voor enterprise met international publiek

Aangepaste prijzen

 • Aangepaste distributie
 • Aangepaste beveiliging
 • Speciale customer success manager
 • ∞ aantal PHP workers
 • ∞ aantal domeinen
 • Cloudflare Business of Enterprise
 • Aangepast aantal Dynamic Requests
Pricing carousel navigate left Pricing carousel navigate right