Snelheid is super essentieel

E-commerce hosting

De aandachtsspanne van website bezoekers is bijzonder gelimiteerd. De tijd die je nodig hebt om een bezoeker om te zetten in een klant is kort.

Research laat zien dat sneller werkende sites interactie verbeteren, hogere conversies leveren en een grotere klanttevredenheid opleveren.

Wij ondersteunen deze platformen

  • WooCommerce
  • Magento 2 & Commerce
  • Craft Commerce
  • en meer...
Test onze hosting!

Tijd is geld

Onderzoek toont aan dat 1 seconde extra laadtijd de verkopen 7% reduceren.


1 seconde snellere laadtijden verhoogt je omzet met

70 elke dag

Servebolt Cloud Locations

Je bent momenteel ~75ms van de dichtstbijzijnde Servebolt Cloud-locatie verwijderd

We hebben onze Cloud regio’s strategisch ingericht om de laagste latency te garanderen waardoor de data niet ver hoeft te reizen.

Servebolt Cloud Regio Locaties

Ons team staat klaar voor jou!

Klaar om Servebolt eens te proberen?

Absoluut, ik meld me aan!
De cloud waar performance het belangrijkste is

Servebolt Cloud

Icon speedometer

Gebouwd voor performance

Ons platform is ontworpen voor snelheid vanaf de basis. Beginnend met de selectie van hardware, ons eigen Servebolt Linux OS en aangepaste PHP en MariaDB versies.

A lock

Veiligheid

Elke Bolt afgesloten en veilig met backups. De Servebolt Cloud wordt continu onderhouden met beveiligingspatches, updates en upgrades.

 

Schaalbaarheid

De standaard schaalbaarheid van een Bolt overtreft alles wat je ooit eerder mee hebt gemaakt van een VPS of dedicated server.

Redundantie

Hardware faalt zo nu en dan. Daarom is de Servebolt Cloud gebouwd met consistentie en duplicate componenten die ervoor zorgen dat er fail-overs zijn zonder downtime en hardware vervangingen zonder onderbrekingen.

Hoe verhoudt een Bolt zich tot...

Wat is het verschil tussen Servebolt z’n Bolts en andere hosting alternatieven?

Shared hosting

Shared hosting is te vergelijken met een tent op een camping. Je hebt maar een paar voorzieningen en het is super vervelend wanneer je buren een feestje organiseren. En er passen maar 4 mensen op de camping.

VPS

Een VPS is net als het hebben van een appartement in een flat. Je hebt je eigen plek, maar eigenlijk is het nog steeds te klein. Er passen wat meer personen in, maar je moet je appartement zelf inrichten.

Dedicated server

Een dedicated server is, net als een huis, comfortabel. Geen last van lawaaiige buren en jij bent baas over je eigen huis. Je kunt een leuk feestje bouwen met wel 100 mensen, maar je moet wel zelf je eigen troep opruimen. En je moet je huis natuurlijk ook zelf onderhouden.

Containers

Leven in een container is goedkoop en je kunt altijd eenvoudig een extra container toevoegen om meer mensen toe te staan. Maar, leven in een container is nooit echt comfortabel. Het is in principe ook nooit bedoeld om in te leven. Je site hosten met containers is het zelfde principe.

Cloud hosting

Je site in de cloud hosten is net als het wonen in een hoog flatgebouw wat bijna af is. Je hebt alle ruimte die je nodig hebt, maar niet noodzakelijkere wijs wanneer je het nodig hebt. De badkamer op de begane grond, keuken in het penthouse. En veel ongebruikte ruimte er tussen in. En het onderhouden van een flatgebouw is ook niet echt ideaal.

Bolts

Je site op een Bolt in de Servebolt Cloud is net als het huren van één verdieping in een hoog flatgebouw met de mogelijkheid een feestje te organiseren in de hele flat als je dat wilt. Inclusief dakterras. De flat wordt volledig onderhouden voor je en je hoeft enkel je eigen meubels mee te nemen. En dit allemaal voor een vast bedrag per maand.

Test je site op een Bolt. Registreer voor een gratis test en een gratis test migratie.

Wat maakt Servebolt sneller?

Het verhaal van duizenden aanpassingen

Servebolt Linux

We onderhouden onze eigen Linux distributie die geoptimaliseerd is voor veiligheid, schaalbaarheid en performance.

MariaDB

Servebolt databases leveren een markt-leidende query performance en zijn tot wel 8x sneller dan standaard MariaDB.

Connectiviteit

Servebolt maakt gebruik van Infiniband en we werken samen met de beste providers op de meeste centrale hubs op de wereld.

Custom built PHP

Wij bouwen onze eigen software packages. Dit stelt ons in staat te optimaliseren voor performance in tegenstelling tot standaard PHP versies die bedoelt zijn voor generiek werk.

Nieuwsgierig naar mee? Lees meer over hoe de Servebolt Cloud werkt.

Super makkelijk

Gratis migraties

Alle nieuwe klanten ontvangen een gratis migratie en optimalisatie van ons onboarding team. Je krijgt zelfs een evaluatie van de staat van site en tips waar en hoe deze verbeterd kan worden.

Migreer naar Servebolt
MyThemeShop logo

“My team was busy solving hosting, scaling and optimisation problems with our previous hosting provider. After moving to Servebolt our site has just worked without any issues. That allows my team to focus all energy on developing new features and content for our sites”

–Bhanu Ahluwalia, CEO, MyThemeShop.com

Photo of Bhanu Ahluwalia with sunglasses
WooCommerce logo

WooCommerce

WordPress is heel populair en eenvoudig te gebruiken voor een beginnende webshop. Lees meer over onze WooCommerce hosting of bekijk onze Enterprise WordPress service.

Magento logo

Magento

Magento Commerce is ‘s werelds nummer 1 E-commerce platform. Wij leveren hosting voor Magento 2 en bieden ook Magento Enterprise hosting aan.

Over Servebolt

Even langs komen voor een kopje koffie ☕️?
Laat het ons even weten door een mail te sturen naar [email protected]

Servebolt International

CEO Erlend Eide
Tel: +31 85 208 39 39
Website: Servebolt.com

 

 

 

Servebolt Noorwegen

Country Manager Thomas Audunhus
Tel: +47 488 433 00
Website: Servebolt.no

Servebolt AS
Org. No. 914 823 900MVA

Bezoekadres
Chr. Krohgs gate 1
0186 Oslo
Noorwegen

Servebolt Research Lab
Tollbugt. 49
3044 Drammen
Noorwegen

Postadres:
Servebolt AS
Postboks 2 Råel
3134 Tønsberg
Norway

Servebolt Zweden

Website: Servebolt.se