Performance

Hoe werkt het Servebolt Cloud-platform?

The server response time for the HTML itself is often the biggest problem, and the hardest one to solvePatrick Meenan Web Performance Engineer bij Cloudflare. Voormalig web performance engineer bij Google, maker van webpagetest.org

Servebolt Cloud lost precies dit probleem op door een combinatie van netwerken, software en hardware te gebruiken, wat resulteert in een tot wel 6x snellere paginalading. Beter voor jou, beter voor jouw gebruikers.

Probeer ons gratis

Extreem snelle hosting zonder complexiteit

Modern, geminimaliseerd en getuned

Waar andere hosting partijen hun servers sneller proberen te maken door maar meer componenten toe te voegen hebben wij besloten het anders te doen. We hebben ons platform opgebouwd door enkel die componenten te gebruiken die noodzakelijk waren.

Onze hosting is extreem snel zonder gebruik te maken van complexe HTML caching oplossing, cache in geheugen en dergelijke. In plaats daarvan zorgt ons platform ervoor dat zowel gecachede  en ongecachede request direct verwerkt worden.

En uiteraard betekent dit dat het dashboard van je site ook snel is!

De cloud waar performance het belangrijkste is

De hosting stack

Vanaf de basis opgebouwd en geoptimaliseerd voor performance

Caching

Bij Servebolt krijg je een geoptimaliseerde server gebaseerde cache configuratie. Klaar om direct te gebruiken. Onze stack is geconfigureerd voor het optimaal cachen van statische assets en full page caching.

Lees meer over caching

Internetgerichte webserver

Wij maken gebruik van NGINX voor de gebruiker en internet-facing webserver als een reverse proxy. NGINX zorgt voor de SSL-negotiation, compressie en caching. Geoptimaliseerd voor web performance en schaalbaarheid en klaar voor gebruik.

Lees meer over NGINX

Webserver

Apache biedt de meest populaire en eenvoudig te gebruiken web hosting omgeving. Als gebruiker zul je je direct thuis voelen en alle documentatie al beschikbaar hebben om eenvoudig instellingen aan te passen.

Lees meer over Apache

Networking en connectiviteit

Data transport moet stabiel, snel ongelimiteerd en met een lage latency zijn. Wij maken gebruik van Infiniband en werken samen met de beste providers op de meeste centrale hubs op de wereld.

Lees meer over networking en connectiviteit

Hardware

Wij zijn eigenaar van alle hardware in onze Servebolt Cloud. Dit staat ons toe om aangepast optimalisaties te bouwen die gebruik maken van speciale hardware features van componenten.

Lees meer over onze hardware

PHP

PHP draait op bijna 80% van alles websites in de wereld. Bolt ondersteunen alle huidige versies, maar we raden je aan de snelste en laatste versie te gebruiken. Onze PHP builds zijn tot wel 30% sneller dan standaard versies van PHP.

Lees meer over PHP

Databases

De database is waar we alle website data opslaan en bij Servebolt maken we gebruik van de moderne MySQL database MariaDB. Servebolt databases leveren een markt-leidende query performance en zijn tot wel 8x sneller dan standaard MariaDB.

Lees meer over databases

Operating System

Servebolt ❤️Linux. We onderhouden onze eigen Linux distributie die geoptimaliseerd is voor veiligheid, schaalbaarheid en performance. Servebolt Linux is de basis voor de exceptionele performance die elke Bolt levert.

Lees meer over Servebolt Linux

Servebolt Cloud Locaties

Je bent momenteel ~75ms van de dichtstbijzijnde Servebolt Cloud-locatie verwijderd

We hebben onze Cloud-regio's strategisch geplaatst om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gebruikers de laagst mogelijke latency hebben, wat betekent dat gegevens niet zo ver hoeven te reizen (ja, gegevens reizen ook!).

Servebolt Cloud Regio Locaties

Bolts zijn beter

De Servebolt Cloud wordt 100% beheerd, wat betekent dat je alle tijd van jouw jouw team kunt besteden aan de ontwikkeling van de site – niet aan hosting. Geniet van de vrijheid van een constant onderhouden, geoptimaliseerd en bijgewerkt hostingplatform, met behulp van de beste, nieuwste en snelste technologieën.

De Servebolt Cloud is de perfecte mix van beheerde prestaties. Het is gemaakt met iedereen in gedachten en biedt zowel gebruiksvriendelijke als geavanceerde ontwikkeltools. Je hebt geen raketwetenschapper nodig om een prestatie-expert te zijn bij Servebolt.

Ons beheerde platform biedt een hogere mate van beveiliging dan elke zelf-beheerde serveroplossing. En Bolts biedt meer resources, zowel voor prestaties als schaalbaarheid.

Bolts zijn geen VPS, shared of decidated servers. Bolts zijn gewoon beter.

Cheeta sprinting fast

Deployment

Deploy met jouw favoriete tools – of maak gebruik van onze geautomatiseerde Git integration

Git integrated

We hebben Git geïntegreerd in ons control panel met webhooks voor automatische deployments. Wanneer er wijzigingen zijn in jouw gespecificeerde branch dan worden deze automatisch doorgezet. De deployment wordt gedaan binnen 3 seconden, zonder downtime.

Gebruik de tools die je kent

We integeren eenvoudig met de meeste deploy, build en CI tools via SSH en rsync. We maken het eenvoudig voor je om de tools te gebruiken die je al kent zoals Capistrano, DeployHQ, Codeship, Jenkins, Teamcity en vele anderen.

Illustration showing packages being processed and shipped

Ontworpen om veilig te zijn

De veiligheid van onze klanten en partners is uiterst belangrijk voor ons. Ons platform is ontworpen met een zeer hoog beveiligingsniveau, waarbij alle servers zijn beveiligd met AppArmor en andere beveiligingsmaatregelen.

Al onze systemen worden continu bewaakt, geüpgraded en gepatcht met de nieuwste beveiligingsupdates.

We werken ook nauw samen met onze up- en downstream-partners zoals Blix Solutions en Cloudflare, om kwaadaardig verkeer naar onze servers te controleren en te blokkeren.

Cloudflare Optimized Partner

Servebolt is een officiële partner van Cloudflare. Cloudflare is ‘s werelds grootste leverancier van beveiliging als feature. We gebruiken en bevelen hun beveiligingsfuncties aan voor onze klanten.

AppArmor logo

Missiekritieke infrastructuur

Altijd beschikbaar

Onze infrastructuur is ontworpen voor hoge beschikbaarheid, met failover-componenten in alle lagen van de stapel. Dit betekent dat als er iets niet lukt, een automatische failover overschakelt naar het gebruik van andere componenten. Naast deze magische failover-schakeling, bewaakt ons team ons platform 24/7 om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt.

Wij bieden alle klanten een 99,9% systeem uptime garantie en 100% netwerk- en power uptime gratis aan in onze SLA.

A icon illustrating a moon and clouds

Klaar om het uit te proberen?

Wij zijn er klaar voor!

Icon of three rings illustrating of money